در حکم سرپرستی زاهدی وفا آمده است: امید است با اتکال به خداوند متعال و اهتمام به «عدالتمحوری»، «روحیه انقلابی»، «مردمداری»، «پاکدستی و فسادستیزی»، «قانونمداری»، «مفاد عهدنامه مدیران دولت مردمی» و تعامل با هیأت محترم وزیران در تحقق اهداف دولت و حل مشکلات کشور مجدانه بکوشید.
طبق ماده ۲۰۴ آیین نامه داخلی مجلس، در جلسه رای اعتماد وزیر پیشنهادی ابتدا نظر کمیسیون های تخصصی درباره برنامه ها و صلاحیت وزیر پیشنهادی به مجلس ارایه می دهند؛ سپس رییس جمهور به مدت یک ساعت به تشریح برنامه های وزیر پیشنهادی و برنامه های ارایه شده می پردازد. دو نماینده به عنوان مخالف و دو نماینده به عنوان موافق وزیر پیشنهادی نظرات خود را بیان میکنند که هر کدام ۱۵ دقیقه وقت دارند و میتوانند بخشی و یا کل وقت خود را به نماینده دیگر واگذار کنند؛ وزیر پیشنهادی نیز نیم ساعت وقت دارد نظرات و دیدگاههای خود را برای نمایندگان تشریح کند.
زاهدی وفا برای تصدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می بایست رای موافق اکثریت مطلق نمایندگان حاضر در جلسه علنی مجلس را به دست آورد؛ رای گیری در جلسه رای اعتماد به صورت مخفی و با ورقه است.
در سوابق مدیریتی زاهدیوفا، معاون امور اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی در دولت نهم، نماینده وزارت اقتصاد در شوراها و کمیسیونهای تخصصی شورای عالی تحقیقات و فن آوری (عتف)، شورای اقتصاد، کمیسیون اقتصادی دولت، شورای پول و اعتبار و شورای عالی انرژی دیده میشود.