به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، محمدبهرامی سیف آباد در نشست امروز چهارشنبه (سوم اردیبهشت ماه) صحن علنی مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با بیان اینکه امروز ایرانِ عزیز ما در یک پیچ تاریخی و سرنوشت ساز قرار گرفته است و بیش از هر زمان دیگری سرنوشت آن در گرو تصمیمات ما قرار دارد،گفت: اگر حل چالشهای پیش رو کشورمان را به تاخیر بیندازیم، فردا ممکن است که دیر باشد.
وی افزود: تورم و گرانی چون بادی بر زندگی روزمره مردم وزیده و سفرههای آنها را کوچک کرده است. در حوزه انرژی، ناترازی میان عرضه و تقاضا به یکی از چالشهای جدی و پایدار کشور تبدیل شده است. کمبود تولید، فرسودگی زیرساختها و رشد شتابان مصرف، نظام تامین انرژی را با فشارهای مستمر مواجه کرده است.
نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس اظهار کرد: بیکاری این غم سنگین بر دل جوانان سایه افکنده و نبود فرصتهای شغلی مناسب و ناکارآمدی در آموزشهای مهارتی، بسیاری از جوانان را در انتظار آیندهای نامعلوم نگاه داشته است. خشکسالی و بحران آب در کنار فرونشست زمین و کاهش ۱۱ درصدی بارندگیها، زنگ خطری است که به صدا درآمده است.
بهرامی گفت: تحریمها و محدودیتهای بین المللی، سالها چون دیواری بلند مسیر پیشرفت اقتصادی کشور را مسدود کردهاند، اما با تحولاتی که در عرصه مذاکرات اخیر میان ایران و امریکا شکل گرفته، فرصتی ولو شکننده اما واقعی برای گشودن گرهها پدید آمده و اکنون پرسش این است آیا نمیتوان با بهره گیری از این فضا، تقویت دیپلماسی عزتمند، تنوع بخشی هوشمند به مناسبات اقتصادی و بازنگری راهبردی در مواجهه با تحریم ها، افق تازه ای به روی کشور گشود و مسیر پیشرفت را هموارتر کرد.
وی با بیان اینکه افزایش افسارگسیخته قیمتها، میانگین قیمت هر متر مربع و حتی اجاره آن، تامین مسکن را برای بسیاری از خانواده ها دست نیافتنی کرده است، افزود: طرحهای حمایتی و توسعه شهرکهای جدید گامی ضروری برای مهارت این بحران است. مناطق محروم مرزی، این نگین گرانبهای ایران در کمبود امکانات رفاهی آموزشی و امنیتی بیش از دیگر مناطق نیازمند توجه هستند.
نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس بیان کرد: عدالت اجتماعی تنها با تخصیص عادلانه بودجه و توسعه زیرساخت ها معنا مییابد. بیایید برای یک بار که شده به جای وعده، وفا کنیم. بیایید نه فقط بشنویم بلکه جوابگو هم باشیم. بیایید شعلههای عدالت را در دل تاریک ترین نقاط وطن روشن کنیم.
بهرامی افزود: استان کهکیلویه و بویراحمد سرزمینی باشکوه اما زخمی، گنجینهای پنهان در دل ایران اما فراموش شده در نقشه توسعه استانی که با یک درصد جمعیت و یک درصد مساحت به عنوان پایتخت طبیعت ایران ۲۵ درصد نفت و گاز کشور و ۱۰ درصد آب کشور و ۱۰ درصد جنگل و ۶/۲ درصد معادن کشور را به خود اختصاص داده است. اما تاثیر پتانسیلهای استان بر اقتصاد کشور رتبه بین یک تا دو را دارد و متاسفانه در شاخصهای توسعه آخر یا ما قبل آخر می باشیم و هنوز در صف انتظار توسعه ایستاده ایم.
وی همچنین به مشکلات حوزه انتخابیه خود اشاره کرد و حل مشکلات آب، عدم احداث سدهای خرسان و ماندگان که به محیط زیست آسیب می زند، انجام عدالت در کهکیلویه و بویراحمد از جمله مطالبات وی برای حوزه انتخابیه بود.
منبع: https://www.irna.ir/news/85811729/%D9%85%D8%B0%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D8%B5%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B4%D9%88%D8%AF%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA